In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare.

1. Proceduri legale

Va putem consilia, sau ne putem angaja sa intocmim toate procedurile legale. Pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela etc.

2. Medic constatare deces

3. Imbalsamare

Va oferim posibilitatea de imbalsamare, efectuata tot de personal medical specializat si cu substante medicale permise, personal de care dispunem.

4. Imbracat,cosmetizat,toaletare.

Va oferim servicii funerare de toaletare a decedatului, servicii ce includ operatiunile de spalat, igienizat, cosmetizat, barbierit, imbracat, asezat in sicriu.

5. Sala mortuala

Detinem morga privata pentru păstrarea decedatului la frigiderul mortual in conditii optime, într-un mediu adecvat.

6. Transport funerar intern si international (repatriere persoane decedate)

Serviciul de transport funerar poate avea mai multe utilitati: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela, transportul funerar la cimitir.

7. Manipulare Decedat / Sicriu

Manipularea sicriului sau a decedatului presupune transportul si deplasarea acestora de la domiciliu la masina de transport funerar, de la masina la capela sau la biserica, transportul sicriului de la masina in cimitir la locul de veci.
Manipularea se face de o echipa de 2,3 sau chiar 4 oameni, in functie de greutatea sicriului si a decedatului, de distanta pe care acestea trebuiesc transportate etc.

8. Incinerare.

Desi este impotriva religiei ortodoxe, incinerarea se poate face la dorinta expresa a decedatului sau a familiei acestuia.

9. Catering

Servicii catering de calitate,mancarea servita de personal calificat si in cele mai optime conditii , cu farfurii de portelan, tacamuri inox si pahare din sticla.

10. Aranjamente florale

Exprimati-va regretul si dragostea cu ajutorul florilor! Va punem la dispozitie orice fel de aranjamente florale pentru inmormantari, jerbe si coroane traditionale.

11. Accesorii 

Cruci metal, cruci lemn, candele, lumanari, etc.